"De essentie van ons werk: spreken, en daarmee communiceren."

Annelies en Esther werken sinds 2011 samen bij logopediepraktijk Mangnus. In januari 2014 hebben wij deze overgenomen en zijn we eigenaar geworden van de praktijk. De logopediepraktijk is sinds 1984 gevestigd in Spijkenisse. Om de naam wat van onszelf mee te geven, maar ook om te laten zien dat de praktijk een begrip is binnen Spijkenisse hebben we de ondertitel “Sprekend Spijkenisse” toegevoegd aan de praktijknaam. Vanaf de verhuizing in januari 2015 werken wij onder de naam “Logopediepraktijk Sprekend Spijkenisse”. Deze naam bevat voor ons de essentie van ons werk: spreken, en daarmee communiceren. Binnen de logopedie houden wij ons bezig met het behandelen van stem-, taal-, spraak- en slikstoornissen bij kinderen en volwassenen.Behandeling

Behandeling vindt over het algemeen 1 keer per week plaats en duurt 30 minuten. 25 minuten hiervan wordt besteedt aan daadwerkelijke behandeling, de overige 5 minuten gebruiken we voor het plannen van een nieuwe afspraak, doornemen van het huiswerk voor de volgende keer en administratie.

Duo-behandelingen

Op maandag en donderdag werken zowel Esther als Annelies, op vrijdagmiddag werken zowel Esther als Britt. Dit betekent dat broertjes en zusjes die beiden logopedie nodig hebben, tegelijkertijd behandeld kunnen worden wanneer de agenda’s dit toelaten. Vraag hiernaar voor meer informatie.

Bespreken

Het kan zijn dat u iets wilt bespreken met de logopedist. Als dit het geval is, geef dit dan voor de behandeling aan. Wij nemen graag de tijd om zaken met u te bespreken, maar willen graag voorkomen dat de behandeling uitloopt. Dit is zeer vervelend voor de cliënten na u.


Heeft u een klacht?

U komt voor goede hulp en begeleiding. Die willen wij graag bieden. Wij doen er alles aan goede zorg te verlenen en alles zorgvuldig te organiseren. Mocht u als cliënt onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan is het belangrijk dat eerst met ons te bespreken. Als dat geen oplossing biedt, kunt u een klacht indienen. Onze praktijk is (volgens de wet Wkkgz) aangesloten bij de Klachten- en geschillenregeling Paramedici, zie document.
Contact

Mocht u contact willen opnemen met de praktijk dan kunt u ons telefonisch bereiken (0181-613626) of via de .

Locatie vanaf 12 januari 2015: Eikenlaan 61, ingang aan de achterzijde. Voor het navigeren gebruikt het beste Plataanstraat als adres, u komt dan op de parkeerplaats bij de praktijk uit.